8 Gambar Aneh Hasil Lukisan Si Kecil

Kanak-kanak memang gemar menconteng. Kadang kala entah apa yang dilukis oleh mereka, kita sendiri pun tak tahu. Melukis atau menconteng ni umpama bermain sambil belajar untuk mereka.

Tapi, bila mereka dah mula lukis benda-benda creepy macam ni, rasanya ibu bapa atau penjaga dah kena buat sesuatu kot. 

Berikut merupakan gambar-gambar aneh hasil lukisan daripada kanak-kanak.

creepy-children-drawings-1-57ff844a09d4d__700

creepy-children-drawings-17-57ff84665c78f__700creepy-children-drawings-55-580a0aab616b0__700

creepy-children-drawings-15-57ff846144e15__700

creepy-children-drawings-14-57ff845f696d7__700

creepy-children-drawings-21-57ff84706f0d7__700

creepy-children-drawings-33-580a13dde3a8a__700

creepy-children-drawings-12-57ff84576e9f3__700Lukisan di atas ini ditujukan kepada seorang babysitter yang ditugaskan untuk menjaga seorang kanak-kanak lelaki.

creepy-children-drawings-25-57ff847b3697f__700creepy-children-drawings-18-57ff846897cc3__700

Sumber: Bored Panda

**********************

KULIT GELAP…? Macam hantuuuuuuu…..
KUSAM..?. SUNBURN..? Eeeee…. Mesti bawak motor dengan kereta tak pakai glove!!
KULIT KERING..? Tak reti kee nak pakai moisturizer???
BLACKHEAD SANA SINI…? Nie mesti kes suka suka jeee tekan jerawat yang nak naik nieeeee….
MUKA PENUH JERAWAT & BEKAS JERAWAT HODOH…? Kesian,,,, sape suruh pegang mukaaaaaaa tak basuh tangan…

HAAAAAAAAA~~~~~

Jom selesaikan masalh diatas menggunakannnnnnnnnnnnnnnn…..

QALLISTA SIGNATURE~~~~~~~

Kenapa?

Sebab dia mencantikkan, melembutkan, menstabilkan hormon jerawat dari menjenguk ke dunia dannnnnnnn……

Jomlah wassap kami dekat no bawah nieeeee…..

Jom follow kami diatas atau whatsapp kami di link di bwah nie!!

Jangan malu malu untuk bertanya dan jadi cantik. Kami sedia membantu anda…. Ingat QS, ingat gebu gebas… <CLICK SINI> Untuk Terus Whatsapp Wakil Dedikasi Kami

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *