[Video] Tak Tahan Gelak Tengok Reaksi Budak Ni Bila Dengar Lagu Nasyid ‘Sepohon Kayu’

Memang syok mengusik budak-budak kecik ni, tetapi kita sebagai orang dewasa kena tahu limit lah.

Video viral si bapa mengusik anak perempuannya dengan menyanyikan sebuah lagu nasyid, ‘Sepohon Kayu’ ni buat kami gelak terkekek-kekek. Reaksi budak perempuan ni seriously kelakar dan comel. HAHA!

Video ini mendapat 2.7 juta tontonan serta lebih 69,000 perkongsian di Facebook.

 

Sumber: FB Viraloger

***********************
THE POWER OF FLAWSCRUB 😘
.
PERGHHH… penangan dia … memang buat hampa syok sendiri .
bestwooo 👍👍👍
.
penangan dia buat hampa punya kulit licin, bersih , mulus , putih macam baby 😍
.


siapa tak guna flawscrub ni memang rugi la nak habak . pkwe/mkwe dri lari terus lekat 😂
ingat muka je nak cun tapi kalau ketiak pon hitam tak guna jugak 😌 .
eh kejap ✋✋✋
.
produk qallista ni bukan hanya ada flawscrub yg merwat luaran badan . kita pon ada @qallistasignature yg membantu merawat masalah kulit dri badan . .
ada lagi✋ .
.
JOM KITA REMBAT SET COMBO NI DARI #QALLISTASIGNATURE .
👑@Qallistasignature 👑@flawscrub_hq 👑

Jom follow kami diatas atau whatsapp kami di link di bwah nie!!

Jangan malu malu untuk bertanya dan jadi cantik. Kami sedia membantu anda…. Ingat QS, ingat gebu gebas… <CLICK SINI> Untuk Terus Whatsapp Wakil Dedikasi Kami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *