Korang Ada Tak Kawan Yang Perangai Susah Nak Buat Keputusan Macam Ni? Ikut Suka Kaulah..

Ada kawan yang ramai ni memang best. Macam-macam perangai dan pe’el yang kita boleh jumpa. Kadang-kadang menghiburkan tapi ada jugak yang menyakitkan hati!

Contohnya macam yang kami senaraikan ni. Korang ada tak kawan yang perangai macam ni?

Beli baju, ajak sekampung teman..

Ada ke kawan korang yang macam ni? Bila nak beli baju tu, bawak sekampung untuk teman dia. Lepas tu, berjam-jam nak buat pilihan.

Dah lah cerewet memilih, lepas tu asyik tanya pendapat kita je. Tapi, last-last, dia tak ikut pun pendapat kita. Cis! Ikut suka kaulah..Bertabah jelah kalau korang ada kawan yang macam ni.

Bila beli barang online

Perempuan dengan online shopping memang tak dapat dipisahkan. Gatal je tangan tu nak beli itu ini.Tapi…korang ada tak kawan yang bila shopping online, menyusahkan hidup korang?

Tak habis-habis tanya kita. Siap screenshot benda yang dia nak beli tu, lepas tu hantar kat kita. Aduhhh…stress! Ikut suka kaulah nak beli yang mana..

Pilih baju bila nak keluar

Plan nak keluar dari minggu lepas lagi. Tapi, bila lagi sejam nak keluar, barulah nak cari baju apa yang nak pakai! Lepastu pulak, asyiklah cakap takde baju. Padahal, penuh satu almari!

Lepas sehelai, sehelai baju dia tukar. Bila dah pilih baju, nak tunggu dia bersiap bukan main lama. Sampai tertidur tunggu!

Bila gaduh dengan boyfriend, tak tahu nak break ke tak

Haa..situasi ni memang annoying. Yelah, kita selagi boleh taknak masuk campur hal peribadi orang lain. Tapi, disebabkan kawan sendiri, terpaksa la tadah telinga.

Dah lah tanya pendapat kita sama ada nak break atau maafkan je boyfriend dia tu. Bila kita bagi pendapat, sikit pun tak laku. Ikut suka kaulah!

Nak makan mana ni?

Tiap-tiap kali bila keluar, mesti soalan nak makan mana ni yang akan ditanya tapi mesti takde jawapan jugak.

Paling tak pun akan jawab, “Ikut suka kaulah”, atau “Aku tak kisah makan kat mana pun”. Tapi bila kita suggest nak makan mana, semua taknak!

Tapi..ada satu perkara yang tak perlu buat keputusan panjang!

Haa……….bab masalah KETIAK HITAM, SIKU HITAM, LUTUT HITAM, LEHER BERKERAK HITAM CELAH KANGKANG HITAM korang mesti bersepakat untuk cuba SCRUB TERBAIK dari QALLISTASIGNATURE iaitu FLAWSCRUB ni

Dah lah wangi, korang boleh nampak kesan seawal 1 minggu je!

Tentang KKM no worries, memang diyakini selamat hokey..! (NO KKM FlawScrub :  NOT180103325K )…Sekarang korang dan sahabat baik korang boleh nikmati kulit yang bersih,mulus bersama-sama tanpa masalah KETIAK HITAM, SIKU HITAM, LUTUT HITAM, LEHER BERKERAK HITAM , CELAH KANGKANG HITAM lagi……Wow, bestnyaa…………!

Ikut suka koranglah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *