Tak sangka. Penonton menangis mendengarkan nyanyian lagu AYAH daripada Buskers ini.

Sampai Menangis Penonton, Lagu AYAH Dari Sentuhan Buskers Depan SOGO Sampai Menusuk Kejiwa Sanubari – Suara mantap!! Broder yang hanya tahap sekolah rendah tapi dapat nyanyi lagu sampai cam ni. Suara memang betul-betul power. Walaupun ada seketika lupa lyrik dia, tapi masih dapat menarik perhatian banyak orang datang tengok broder ni menyanyi.

Broder ni nyanyi lagu putus terpaksa. Gaya broder ni menyanyi buat semua orang terharu jer. Dah terang-terang broder ni ada bakat yang sangat tinggit dalam pernyanyian.

Menurut komen-komen netizen, broder ini bernama Bob bukan sekadar rupa sahaja. Banyak orang dengan cara dia nyanyi memang berdiri bulu roma.

 

Kalau broder ni menyertai program cari bakat yang dianjurkan kat rancangan TV, pasti akan menarik perhatian banyak orang lihat broder ni nyanyi. Pihak yang mengadakan program cari bakat, memang nak cari broder-broder yang ada bakat cam ni.

“Kalau lah betul-betul ada syarikat jumpa broder ni, pasti akan beri peluang kepada broder ni menyertai banyak pertandingan untuk memberi lebih banyak orang lihat bakat yang ada pada broder ni..”

Jadi seorang artis masih kecik pun mungkin akan jadi jugak. Kan ada artis-artis sudah mula buat persembahan kat luar bila mereka masih kecik lagi. Jom dengarlah broder-broder ni nyanyi lagi yang dapat buat bulu roma anda berdiri.

Jangan lupa share ya.

Sila tonton video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *