Umie Aida Kongi TIPS Sanggul Yang Cepat, Mudah Dan Murah. Nampak Serius Tapi Kelakar Juga Ye Umie Aida Ni.

Siapa yang tidak mengenali dengan tiga orang adik beradik ini iaitu Umie Aida, Erma Fatima dan juga Betty Rahmad malah mereka bertiga juga merupakan pelakon bukan?

Sememangnya ada beberapa adik beradik yang bersama-sama dalam bidang lakonan namun tiga beradik ini yang mempunyai wajah seiras juga dikenali ramai malah sentiasa mendapat perhatian netizen. Apatah lagi, mereka juga pernah bergandingan bersama dan hubungan pelakon-pelakon ini boleh dikatakan sangat erat malah di laman sosial Instagram mereka dilihat akrab.

Status yang dimuat naik oleh Betty Rahmad yang merupakan adik bongsu dalam keluarga pelakon terkenal ini telah mendapat perhatian netizen kerana melihat telatah kakaknya Umie Aida membuat tutorial sanggul.

Seiras dan cantik…

Malah rata-rata netizen memberi komen dan ada yang mengatakan tutorial yang dilakukan oleh Umie itu tidak pernah terlintas untuk membuat seperti itu dan ia merupakan perkara paling kelakar bagi netizen tersebut.

Walau apapun, tips daripada Umie ini dipuji dan ia juga dianggap sebagai kreatif malah ia tidaklah berat daripada sanggul yang boleh dibeli.

sumber:kisahdunia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *